در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
از قرار عنوان من را کمک کنید.

ممنون
6 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)
بیمه ی عمر دو بخش داره یکی بخش درمانی و یکی بخش سرمایه گذاری
مدت بیمه نامه بین 5تا 30 سال هستش یعنی زمانی که شما پول پرداخت میکنین حداقل 5سال و حداکثر 30 ساله
سن بیمه هم از زمان تولد تا 65 سالگیه یعنی به محض گرفتن شناسنامه میشه بچه رو بیمه کرد.
پرداخت هزینه ی بیمه میتونه 3ماه یک بار. 6ماه یک بار. سالی یک بار و یا یکجا باشه.
حالا این پولی که شما پرداخت میکنین تویه صندوق جمع میشه و عملکردهاش ایناست :
پوشش درمانی بیمه به این صورته که در اثر فوت از یک تا 4 برابر مبلغی که توی صندوق دارین  برسه به افراد مشخص شده  توی بیمه نامه . شما میتونین یک یا چند نفر رو معرفی کنین که بعد از فوت این پول بهشون برسه
اگر خدای نکرده دچار نقص عضو بشین بیمه بهتون دیه شو میده،اگر بستری بشین به ازای هرروز بستری به شما غرامت پرداخت میشه
اگر خدای نکرده دچار از کار افتادگی بشین از پرداخت بقیه ی مبلغ دیه معاف هستین
در صورت ابتلا به بیماری های خاص(سکته قلبی،سکته مغزی،جراحی عروق،انواع سرطان،پیوند اعضا)برای شما غرامت پرداخت میشه
اینا جنبه ی درمانی بود بیمه ی عمر یک جنبه ی سرمایه گذاری  هم داره یعنی از نظر عملکرد مثل یک حساب سپرده برای شما کار میکنه!
پولی که شما پرداخت میکنین به صورت تضمین شده حداقل 18درصد سالیانه سود به شما میده اما معمولا این سود خیلی بیشتره و الان اکثر بیمه ها بالای 25درصد دارن سود میدن که در حال حاضر چون سودهای بانکی رو دارن کم میکنن این یه امتیاز خیلی خوبه چون هم سودش بیشتره و هم شما پول رو خورد خورد میریزین یه جا یه پول زیادی رو نمیریزین.
میتونین بدون ضمانت از بیمه وام بگیرین
سود و پولتون به هیچ عنوان بهش مالیات تعلق نمیگیره
بعد از اتمام زمان بیمه نامه هم میتونین همه ی پولتون با سودش رو دریافت کنین!!!!