در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
3 پاسخ
توسط

بیمه گزاری می تواندبعد  از شش ماه تا سقف ۹۰% اندوخته خود را وام بگیرد بهره این وام ۴% بیشتر از سود پرداختی توسط بیمه گر به اندوخته بیمه گزار می باشد.

توسط (11,880 امتیاز)
درودبرشما، برای دریافت وام در بیمه های عمر هر بیمه گذار میتواند  از سال دوم بیمه ای و 90 درصد اندوخته خود را بدون ضامن و چک دریافت کند و در دو قسط شش ماهه بازپرداخت کند و بعد از تسویه کامل مجدد درخواست وام کند.