در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام

خانواده ای سه نفره هستیم. آیا بیمه عمر جامعی وجود دارد که همه اعضای خانواده را پوشش دهد ؟
2 پاسخ
توسط (1,780 امتیاز)
با سلام

پيشهاد من به شما خريد بيمه به صورت انفرادي براي تك تك اعضاي خانواده است

كه هم از خدمات كامل در بيمه نامه برخوردار باشيد و هم سوداوري بهتري داشته باشه

اما به صورت طرح خانواده هم بعضي از شركت ها دارم كه ميتون تهيه فرماييد