در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
هزینه ماهیانه هر نفر از اعضای خانواده برای بیمه عمر کوثر
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیزم سلام،وقت بخیر.

با توجه به عدم پاسخگویی همکاران در بیمه کوثر بر خود واجب دانستم تا اطلاعاتی از بیبیمع نامه عمر پاسارگاد (تخصصی ترین و برترین شرکت بیمه در زمینه عمر در ایران) در اختیار شما قرار بدهم.

حق بیمه ماهانه از ۳۰،۰۰۰ تومان شروع میشه تا ماهی ۱/۵ میلیون تومان..

پوشش های بیمه عمر پاسارگاد در حال حاضر از همه شرکت های بیمه بیشتر می باشد.

در صورت تمایل به دریافت اطلاعات بیشتر لطفا از ساعت۱۹/۳۰ الی۱۸/۰۰ تماس حاصل فرمایید.

با بیمه های عمر و تامین آتیه بیمه پاسارگاد،آرامش را به خود و خانواده محترمتان هدیه نمایید.

موفق و پیروز باشید.