در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام

اگر از الان بخواهیم بالاترین میزان مستمری بازنشستگی را با خرید بیمه عمر داشته باشیم باید ماهیانه چقدر برای بیمه عمر هزینه کنیم ؟

ممنون از شما
4 پاسخ
توسط (1,780 امتیاز)
با سلام

در بيمه عمر ميزان دريافت بازنشستگي دقيقا به خود شما بر ميگرده يني شما بايد مشخص كنيد در اون زمان به چه ميزان پول نياز داريد يا بيشترين مقدار كه ميتوانيد پس انداز كنيد چقدر است؟

به عبارتي نياز هر شخص بنا به ميزان درامد تا حدودي زيادي فرق ميكنه پس شما ببينيد چه مقدار توانايي داريد نسبت به اون اقدام كنيد اينك در نظر بگيريد هرچه بيشتر بهتر

كاره ديگه هم كه ميتونيد انجام بديد اون مبلغي كه تصميم گرفتيم اگر متاهل هستين و فرزند دارين تقسيم كنيد كه هم از خدمات بتونن استفاده كنن و هم چون سن هم كمتر ميشه در نتيجه سود بهتري دارن

براي اطلاعات كامل تر تلفني در خدمت شما دوست عزيز هستم