در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام

در مورد چگونگی شرایط و ضوابط بیمه عمر و سرمایه گذاری بیمه تامین اجتماعی اطلاعاتی میخواستم
3 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیزم سلام،وقت بخیر.

سازمان تامین اجتماعی بهیچ وجه بیمه عمر و سرمایهدگذاری ندارد،اگر کسی این را به شما گفته کذب محض است و ممکن است که بخواهد شما را گمراه نماید.

سازمان تامین اجتماعی فقط باندازه یک پایه حق بیمه در زمان فوت بیمه شده اصلی غرامت فوت پرداخت می نماید و با پایه حقوق کف در حال حاضر ۸۱۲،۰۰۰ تومان می باشد،مگر اینکه پایه حقوق بیمه شده بالاتر از آن باشد.

جدیدا نیز شنیده ام که این سازمان به خانواده بعضی از متوقیان مبلغ ۳ میلیون تومان پرداخت می نماید.

انتخاب حق شماست.

با بیمه های عمر و تامین آتیه بیمه پاسارگاد،آرامش را به خود و خانواده محترمتان هدیه نمایید.

موفق و پیروز باشید.