در دیه و بیمه خودرو توسط
باسلام اگردر تصادف راننده مقصر بیمه ایران داشته باشد ولی گواهینامه نداشته باشد ایا بیمه دیه شخص ثالث را پرداخت میکند یاخیر
1 پاسخ
توسط (27,330 امتیاز)

با سلام

طبق ماده۶ قانون جدید شخص ثالث، در صورت اثبات عمد راننده در ايجاد حادثه توسط مراجع قضائي و يا رانندگي در حالت مستي يا استعمال مواد مخدر يا روانگردان مؤثر در وقوع حادثه، يا در صورتي كه راننده مسبب فاقد گواهينامه رانندگي باشد يا گواهينامه او متناسب با نوع وسيله نقليه نباشد شركت بيمه موظف است بدون اخذ تضمين، خسارت زيان‌ديده را پرداخت نموده و پس از آن مي‌تواند به قائم‌مقامي زيان‌ديده از طريق مراجع قانوني براي استرداد تمام يا بخشي از وجوه پرداخت شده به شخصي كه موجب خسارت شده است مراجعه نمايد.
موفق باشید