در دیه و بیمه خودرو توسط (110 امتیاز)
با سلام

اينجانب به همراه ٣ سرنشين ديگر در كمربندى حومه شهر در حال رانندگى بودم كه خودروى من بدون برخورد با خودرو ديگر واژگون شد و يكى از سرنشينان آسيب ديد...حال با اينكه تنها ٣ ماه از تاريخ صدور گواهينامه من گذشته است آيا بيمه ديه سرنشين آسيب ديده را كاملا متقبل ميشود؟

چرا كه گفته ميشود بايد لااقل يكسال از تاريخ صدور گواهينامه براى رانندگى خارج از شهر گذشته باشد تا بيمه شخص ثالث تعلق گيرد....

با سپاس
1 پاسخ
توسط (6,950 امتیاز)
با سلام
بله دیه کامل پرداخت خواهد شد
اما به نظر و کمسیون شرکت   بیمه کل دیه یا قمستی از دیه پرداختی  از شما راننده مقصر به صورت اقساط  از شما دریافت خواهند کرد.