در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام خدمت کارشناسان محترم.

می خواستم بدونم کدام شرکت بیمه عمر بالاترین سود را به اندوخته می پردازد ؟ با تشکر از شما
3 پاسخ
توسط (8,130 امتیاز)
سلام دوست عزیز سود تضمینی همه بیمه ها یکی است و برای اینکه متوجه بشوید کدام شرکت بیشترین سود را پرداخت کرده فقط به سود یکی دوسال گذشته رجوع نکنید در چند سال سود بیمه بالا باشد مشخص است آن شرکت بیمه قوی عمل میکند  و سهام شرکت هارا بررسی کنید و آن شرکتهایی که سهام بالاتری دارند امنیت بیشتری دارند  و به سوابق بیمه ها اگر اطلاعات بیشتر خواستید به لینک کانال زیر بپیوندید
با ارزوی موفقیت