در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (110 امتیاز)
سلام. من بیمه عمر بیمه سامان هستم. در چهار سال گذشته سود 25 درصد رو دریافت کردم. آیا شما از شرایط بیمه های دیگه اطلاع ندارید یا اینکه نحوه محاسبه در هر شرکت بیمه متفاوته؟
1 پاسخ
توسط (800 امتیاز)

.

با سلام و عرض ادب

همه شرکت‌های بیمه عمر تحت نظارت و پشتوانه بیمه مرکزی هستند و برای دوسال اول 16%، دوسال دوم 13% و باقی سال‌ها 10% سود تضمینی پرداخت می‌کنند. علاوه براین تمامی شرکت‌ها در بازارهایی که بیمه مرکزی اجازه می‌دهد سرمایه گذاری کرده و موظفند 90% سود حاصل از سرمایه‌گذاری را بین بیمه‌شده‌ها تقسیم کنند. با احتساب این سودِ مشارکت، سود قطعی شرکت‌های بیمه مختلف متفاوت خواهد بود ولی به طور میانگین 2% الی 7% می‌باشد.

شاد باشید

:)