در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام

قصد خرید ارزونترین بیمه عمر و سرمایه گذاری را دارم. کدام شرکت بیمه ارزانترین بیمه عمر را ارائه می دهد ؟
6 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)
با سلام. بیمه عمر و سرمایه گذاری با توجه به میزان قدرت پرداختی فرد بیمه گذار قابل خرید است و معمولا از حداقل ماهانه 30 هزار تومان شروع میشود. و چون جنبه سرمایه گذاری است شما هر قدر بیشتر پرداخت کنید اندوخته ی بیشتری خواهید داشت و معمولا اکثر شرکتهای بیمه یکسان هستند از لحاظ پرداختی. در انتخاب شرکت بیمه ملاک سود پرداختی شرایط بیمه نامه و خدمات ان میباشد نه صرفا قیمت آن.