در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام

برای خرید بیمه عمر شرکت های بیمه ای که وابسته به بانک هستند را پیشنهاد می کنید (مانند: بیمه ما، پاسارگاد، سامان، پارسیان، سرمد و...) یا اینکه بیمه عمر شرکت های غیر بانکی مانند (بیمه دانا، البرز، ملت و....

ممنون از شما
5 پاسخ
توسط (6,950 امتیاز)
با سلام
اولین موصوع تمامی بیمه ها تحت نظارت بیمه مرکزی میباشد

بهتر شما به سطح  توانگری مالی شرکت مورد نظر توجه بفرمایید و همچنین قدمت شرکت و موفقیت آن در سال های گذشته
جهت اطلاعات بیشتر