در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام و خسته نباشید خدمت کارشناسان محترم

آیا با وجود اینکه الان بانک ها سودهای خوبی می دهند توجیه اقتصادی دارد که پولمون رو برای خرید بیمه عمر بگذاریم؟ آیا سپرده گذاری در بیمه عمر با صرفه تر نیست ؟
4 پاسخ
توسط (8,130 امتیاز)
سلام دوست عزیز
مفهوم بیمه یعنی آرامش و امنیت شما اگر پولی در بانک داشته باشید  در صورت وقوع بیماریی و مشکل پول رو از بانک دریافت میکنید و دیگر پولی ندارید که پس انداز باشد و سودآور باشد ولی اگر بیمه عمر داشته باشید در صورت بوجود آمدن مشکل و یا بیماری پول شما در جای خودش هست  و از بیمه استفاده میکنید بهتر نیست از پوشش های بیمه استفاده کنیم تا از پول  خودمون .بهتر نیست بدون نیاز به ضامن از بیمه وام بگیرم تا بدنبال ضامن و چک و سفته باشیم  بهتر نیست پس اندازمان را برای مسائل مختلف به خطر نیندازیم.
و در راز مدت سود بیمه از بانک بیشتر است و با وجود سپرده بعلاوه حق بیمه سود بیشتر میشود
انسان آینده نگر تخم مرغ هاشو توی یک سبد نمیزاره هم بانک خوبه هم بیمه هر کدوم به نوع خودشون مهم اینه واقعا بیمه را درک کنیم و نیازمون  رو بدونیم و به فکر شرایطی باشیم که بیمه بهترین چاره کاره