در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (56,040 امتیاز)
قبل از اینکه بخواهید بیمه عمر بخرید باید به چه چیز هایی توجه کنید؟
1 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)

بهترین پاسخ

سلام بر شما   بیمه گذاران و اشخاصی که برای تحقیق و خرید آگاهانه بیمه عمر ( زندگی ) به این سایت رجوع نموده اید ،

در این گفتار قصد دارم، فارغ از هر برندی به نکاتی اشاره کنم که هرکسی باید بسته به نیاز خود بیمه عمررا خریداری کند و باید حتما با یک مشاور خبره بیمه ای عمر مشورت نموده و از او بخواهد بهترین پیشنهاد بیمه عمر و تامین آتیه ( زندگی ) رابرای وی طراحی کند . چند نکته بسیار مهم ، که باید توجه فرمائید :

  1.  هیچگاه بدون بررسی و تحلیل دقیق شرایط شرکت های بیمه و نیز بدون کمک یک مشاوره خبره ، اقدام به خرید هیچ بیمه نامه ایی نکنید.
  2.  از هرکسی که ادعایی می کند و یا قانونی را مطرح می کند حتما مستندات بخواهید و همه مستندات مکتوب و قابل استناد و با منبع باشند.
  3. قبل از خرید ، شرایط اقتصادی و توان پرداخت خود را مشخص کنید ، چون پس از عقد قرارا داد بیمه، در صورت انتخاب روش های پرداخت بغیر از سالانه تا پایان سال اول قرار دادتان ، امکان تغییر مبلغ را نخواهید داشت. همچنین به ضرایب افزایش حق بیمه در سال های آتی دقت نمائید ، چون روش محاسبه این ضرایب بصورت پلکانی است برای مثال به جدول زیر دقت نمائید. *مورد دیگر درباره پوشش ها و ضرایب می باشد در این باره واقعا باید متناسب با شغل و شرایط سنی شما توسط مشاورتان طراحی گردد.
    جدول بیمه عمر
  4. لطفا نگاه نکنید که فلان دوست یا آشنا این بیمه را خریده ، پس حتما چیزی بوده است و دلیل انتخابتان ملاک قراردادن آنها نباشد ، چه بسا شرایط بیمه نامه آن شخص با شما یکی نبوده و یا ایشان هیچ تحقیقی در زمان خرید نکرده باشند. ضمنا شرایط جسمانی هرکسی با دیگری فرق دارد ( از جمله تناسب قد و وزن ، بیماری ها ) پس بیمه هرکسی با دیگری فرق خواهد داشت.
  5.  هیچ شرکت بیمه گر، بدی نداریم ، پس از اشخاصی که دائم در حال تخریب دیگرشرکت های بیمه ای هستند بپرهیزید، اینگونه اشخاص چون اطلاعات درستی ندارند در انتخاب شما را مردد خواهند کرد.
  6.  همیشه از مشاور بیمه ایی خود بخواهید که کاملا شرایط خرید ، سود ، بازخرید ، وام ، پوشش های بیمه ایی ، موارد استثنا و دوره انتظار بیماری ها و حوادث را برایتان کامل توضیح داده و جدول استعلام مورد نظر شما را کاملا برایتان تشریح نماید.
  7. پس از موارد 6 گانه فوق ، با خیال راحت بیمه خود را از هر شرکتی که احساس می کنید نیاز های شما را برآورده می کند خریداری نموده و همیشه به داشتن بیمه عمر افتخار کنید چون مطمئنا یکی از بهترین انتخاب های زندگی خود را کرده اید . شاد و سلامت و پر توان باشید.

یکی از بهترین انتخاب های زندگی خود را کرده اید .

شاد و سلامت و پر توان باشی