در لیست بیمه توسط
سلام

منظور از ردیف پیمان در نرم افزار لیست بیمه تامین اجتماعی چیست؟ ممنون از شما
1 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
با سلام ردیف پیمان موقعی برای پیمانکار صادر میشود که نوع قرداد پیمانکاری باشد درصورت وجود چندین قرداد به ترتیب از ۰۰۱یا۰۰۲تا الی آخر بستگی به تعداد پیمان میباشد صادر میگردد وقتی کد کارگاه را وارد کردید ردیف پیمان مشخص میباشد  ومیبایست وارد کنید در صورتیکه در لیست جای ردیف پیمان مشخص نباشد  بهمعنای اینستکه برای شما ردیف پیمان مشخص نکرده وسریعا به شعبه مراجعه وتقاضای ردیف پیمان نمایید...ایمانی