در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

براي قرارداد پيمانکاري يک رديف پيمان دادن. توي نرم افزار فقط جاي سه رقم داره! وقتي رديف پيمان رو توي نرم افزار ميزنم ؟  بعد از ارسال اينترنتي ليست  توي سايت جلوي رديف پيمان خاليه! چطوري اين عدد رو توي نرم افزار وارد کنم ؟
1 پاسخ
توسط (6,480 امتیاز)

با سلام

رديف پيمان در نرم افزار مي تواند اعدادي به صورت 001 و 002 و ... باشد. هنگام ارسال ليست در سامانه بايد رديف و کد مورد نظر را انتخاب کنيد. اگر در سامانه جلوي رديف پيمان خالي باشد (بعد از ارسال ليست در مشاهده فهرست ليستها) يعني اينکه کاربر شعبه رديف را ايجاد نکرده است.

آموزش گام به گام تهیه لیست بیمه تامین اجتماعی