در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
با درود و احترام،
اینجانب 53 ساله و بازنشسته پیش از موعد دولتی هستم.
قصد دارم خود و خانواده ام )همسر و یک فرزند 2 ساله( را بیمه نمایم.
1- کدام نوع بیمه برای بنده و خانواده ام بهترین گزینه است؟
2- آیا بیمه عمر خانواده بهتر است یا بیمه جداگانه افراد؟
3- کدام شرکت بیمه با شرایط فوق بهترین گزینه است؟
با سپاس فراوان
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیزم سلام،وقت بخیر.

بیمه های خانواده دارای پوشش های کامل بیمه ای نبوده و اکثرا مربوط به دهه ۸۰  می باشند.

در بیمه های انفرادی،هر یک از افراد به تناسب سن،شغل،مجرد و یا متاهل بودن و پارامتر های دیگر،دارای بیمه نامه ای جدا خواهد بود.
برای شما،همسر محترمتان و نیز فرزندتان پوشش های مناسبی داریم که در صورت نیاز می توانیم به رایگان، آنها را جداگانه برای هر یک طراحی نماییم.

ضمنا پوشش آتش سوزی منزل مسکونی،درمان تکمیلی رایگان،غرامت معافیت از پرداخت،نقص عضو و هزینه پزشکی بر اثر حادثه به هر یک از بیمه شده گان با غرامت های عالی به خانواده شما ارایه شده و شما را در برابر انواع خطرات،بیمه مینماید.

در حال حاضر بیمه پاسارگاد،به لحاظ پوشش های بیمه ای و نیز حسن شهرت در پرداخت به موقع خسارات،و نیز بلحاظ توانگری مالی  در رتبه ای عالی از نظر بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران قرار دارد.

در صورت تمایل به مشاوره بیشتر،همه روزه حتی جمعه ها نیز میتوانید از ساعت ۱۹/۳۰ الی ۱۸/۰۰ از مشاوره رایگان اینجانب بهره مند شوید.

انتخاب حق شماست.

با بیمه های عمر و تامین آتیه بیمه پاسارگاد،آرامش را به خود و خانواده محترمتان هدیه نمایید.

موفق و پیروز باشید.