در سوابق بیمه توسط
سلام

امروز رفتم تامین اجتماعی، مسوولش گفت که سه نوع خویش فرما هست

یه نوعش کامله که دفترچه و همه مزایارو داره
یه نوعش دفترچه داره ولی کامل مزایارو نداره فرانشیزه
یه نوع فقط سابقه رد میشه و اصلا دفترچه نداره

آیا بیمه تامین اجتماعی هست که فقط سابقه بیمه رد بشه و دفترچه نداشته باشه ؟
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
باسلام

شما میتوانید از بیمه حرف و مشاغل آزاد بدون درمان استفاده کنید که بر 3 نوع هست

1 -  12 درصد  بازنشستگی و فوت بعد از بازنشستگی حدود 97 هزار تومان ماهیانه

2-   14 درصد بازنشستگی و فوت قبل و بعد از بازنشستگی حدود 114 هزار تومان ماهیانه

3-   18 درصد از کارافتادگی ، بازنشستگی و فوت قبل و بعد از بازنشستگی حدود 146 هزار تومان ماهیانه