در سایر توسط
2 پاسخ
توسط (27,330 امتیاز)

با سلام و احترام

دوست عزیز برای رستوران ها شما در معرض خطرات متعددی هستید. مثل ریسک اتش سوزی و از بین رفته سرمایه تون، ریسک وقوع حادثه ولو شکستگی دست و پا برای کارگرانتون( که قطعا مشمول دیه شده و مبالغ بالایی از سرمایه شما رو به باد میده ) و ریسک وقوع حوادث برای مشتریان در محیط رستوران شما. بنابر ریسک های ذکر شده بیمه نامه های زیر رو به شما پیشنهاد میکنم:

1- بیمه نامه مسئولیت مدنی کارفرما در قبال کارکنان برای خطرات احتمالی که ممکنه برای کارگران و پرسنل رستوران رخ بده

2- بیمه نامه مسئولیت مدنی مدیران رستوران در قبال استفاده کنندگان برای خطرات و حوادثی که ممکنه در رستوران شما برای مشتریانتون رخ بده

3- بیمه نامه اتش سوزی که بدلیل وجود آشپرخانه و تردد زیاد و ریسک بالای اون، ضروری به نظر میرسه.

میتونید برای کسب اطلاعات بیشتر و استعلام قیمت با من تماس بگیرید.

پایدار باشید.