در سوالات کارشناسان و نمایندگان بیمه توسط
حق بیمه در قبوض گاز چه نوع عقد بیمه ای است؟ آیا عقدی منعقد شده که در آن مشترک می بایست حق بیمه بپردازد؟
1 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
با درود

دوست عزیز منظورتان از نوع عقد چیست؟؟؟

در این بیمه حق بیمه سالانه بر تعداد ماههای سال تقسیم و قسط بندی شده که مشترکین با پرداخت وجه بسیار اندکی در طول سال تا مبلغ مشخصی تحت پوشش بیمه میباشند که اگر به دلیل انفجار یا آتش سوزی که در اثر گاز شهری باشد مشترکین تا سقف 35 میلیون تا پایان سال 95 تحت پوشش خواهند بود