در بیمه درمان تکمیلی توسط (130 امتیاز)

بیمه تکمیلی انفرادی دقیقا چیست؟ و میخوام بدونم فقط برای بارداری میشه استفاده کرد و بعد از اتمام زایمان و استفاده از بیمه . دیگه پرداختی نداشته باشیم.

و برای عمل زایمان 7میلیونی چقدر باید به بیمه داد تا این مبلغ رو پوشش بدهند

و میشه چند تا از بهترین بیمه انفرادی های تکمیلی رو معرفی کنید

3 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
خواهر گرامی سلام،وقت بخیر.

بیمه تکمیلی شامل پوشش های مختلفی می باشد که یکی از آنها پوشش زایمان می باشد.

پوشش زایمان،بستگی به نوع قرارداد،بین ۶ ماه تا یکسال دوره انتظار دارد،به این معنی که اگر از زمانی که شرکت شما بصورت گروهی با بیمه قرارداد می بندد در این مدت به شما غرامت زایمان پرداخت نمی کند.

همچنین در بیمه انفرادی هم،بین ۹ ماه تا یکسال دوره انتظار وجود دارد.در این نوع قرارداد هم مانند بیمه های گروهی،پوشش های جراحی،بستری،لیزیک،پاراکلینیکی،و دیگر پوشش ها بجز ویزیت،دارو و آزمایش وجود دارد،ولی از طرفی سقف پوشش های آن بیشتر از بیمه های گروهی میباشد و بعضی از خدمات آن در هیچ بیمه تکمیلی گروهی نیز وجود ندارد مانند غرامت روزانه بستری در بیمارستان که بابت آن تا سقف ۶۰ روز از شرکت کمک رسان ،روزانه ۳۰۰ هزارتومان غرامت دریافت می کنید!!!

ضمنا در سال اول قرارداد دارای چکاپ بوده و بین ۴۰۰-۶۰۰ هزار تومان برای افراد بالای۱۸ سال هزینه دارد.

در حال حاضر اگر باردار باشید متاسفانه نمیتوانید از هیچ بیمه تکمیلی استفاده نمایید.

با بیمه های عمر و تامین آتیه بیمه پاسارگاد،آرامش را به خود و خانواده محترمتان هدیه نمایید.

موفق و پیروز باشید.