در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
با سلام

با توجه به اینکه من تحت پوشش خدمات درمانی تامین اجتماعی وخدمات تکمیلی درمانی با سرپرستی همسرم میباشم و در واقع نیازی به  دفترچه خدمات درمانی ندارم چند تا سوال داشتم.خیلی ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

1. ایا عدم نیاز به دفترچه بیمه تاثیری بر کاهش میزان پرداختی  حق بیمه ماهیانه تامین اجتماعی زنان خانه دار خواهد داشت ؟

2.بهترین و مطمعن ترین  بیمه از جهت پرداخت مستمری ماهیانه بازنشستگی کدام است؟

3.کدام بیمه ها امکان درخواست بازنشستگی کمتر از 30 سال را دارند ؟

4.با توجه به اینکه من 25 سال سن دارم و میخوام 20 سال دیگه بازنشست بشم و در توانم هست ماهیانه مبلغ 150 تومان پرداخت کنم کدام بیمه برای من بهتر است؟
1 پاسخ
توسط (1,380 امتیاز)

سلام

1- بله - هزینه دفترچه تامین اجتماعی برای هرنفر در هر ماه 30/000 تومان میباشد که چون شما دفترچه دارید این مبلغ از حق بیمتون کثر میشود.

2- از لحاظ سود تضمینی همه بیمه ها مشابه هستند . اما سود مشارکت در منافع در شرکتهای مختلف متفاوت است که بالاترین سودها را در سال 94  بیمه ما(ملت) با 26 درصد و بیمه مان(ایران) با 24/9 در صد پرداخت کرده است .

3- تمامی بیمه ها

4- تمام شرکت ها از قوانین کلی یکسانی تبعیت میکنند و تفاوت چندانی ندارند .

پیشنهاد من : سن شما برای انجام بیمه زندگی (عمر) بسیار مناسب است . چون هرقدر سن شما افزایش یابد میزان دریافتی شما در پایان کاهش میابد پس پیشنهاد میکنم که با دقت و هر چه سریعتر یکی از شرکتهای بیمه معتبر را انتخاب کنید و با همان مبلغ 150 هزار تومان ( که مبلغ بسیار خوبی هم از جهت پایانی و هم از جهت پوششها میباشد ) اقدام به خرید بیمه عمر نمایید.

نکته مهم : چون مستمری برای شما اواویت دارد سعی کنید پوشش ها را خیلی بالا انتخاب نکنید که در مورد نحوه انتخاب بهترین پوشش ها اگر سوالی داشتید تماس بگیرید .

سلامت و شاد و موفق باشید

احمدعلی عطار

مشاور بیمه زندگی