در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
نمایش از نو
پوشش های بیمه ای(بیمه های عمر یا عمر و سرمایه‌گذاری یا عمر و پس اندار یا...به غیر از تامین اجتماعی )شامل چه مواردی است؟و کدام بیمه کاملترین پوشش را دارد؟(جواب هر دو سوال برایم مهم است) از کارشناسان محترم سپاسگذارم
3 پاسخ
توسط (27,330 امتیاز)

با سلام و احترام خدمت سرکار خانم شادی

در خصوص بخش اول سوال جنابعالی:

در واقع بیمه های عمر و سرمایه گذاری، از دو بخش عمر و سرمایه گذاری تشکیل شده اند.

1- بخش عمر : شامل پوشش های :

الف) فوت به هر علت که عادل 25 برابر حق بیمه سال اول می باشد.

ب) فوت ناشی از حادثه که تا 3 برابر فوت عادی قابل پرداخت است.

ج) مجموعه پوشش های از کار افتادگی شامل : 1- پوشش معافیت از پرداخت حق بیمه 2- پوشش درآمد از کارافتادگی 3- سرمایه از کار افتادگی ناشی از حادثه

د) پوشش بیماری های خاص که میتواند تا 30 میلیون تومان تعیین گردد.

2- بخش سرمایه گذاری:

این بخش، در واقع قسمت سرمایه گذاری و سودآوری بیمه های عمر محسوب  میشود، هر شرکت بیمه ، بسته به بازار های مالی و بر اساس سود های پرداختی سال های قبل قابل ارزیابی بوده و می توان با ارزیابی رتبه توانگری مالی شرکت های، راجع به آنان در این حوزه تصمیم گیری کرد.

بر اساس آنچه گفته شد، شرکت های مختلف چندان در کلیات بخش بیمه ای تفاوت ندارند و همه آنان تقریبا همه پوشش های ذکر شده را ارایه میدهند. بعضی از ان ها سقف خدمات بالاتر و برخی ممکن است سقف خدمات پاین تری داشته باشند.

در مورد سوال دوم : بعنوان نظر شخصی ،بنده سه شرکت سامان، پارسیان و پاسارگاد را به شما معرفی میکنم. هر چند، بیمه عمر سایر شرکت های بیمه ای نیز معتبر و مناسب می باشد.