در سایر توسط
آیا ارزش و تضمینی هست که این حق سنوات بعد از سی سال به کارگر پرداخت شود؟
2 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)
با سلام ،
این طرح بیمه پاسارگاد است که به کارگر و کارمند کمک میکنه در زمان بازنشستگی علاوه بر حقوق بازنشستگی از محل ذخیره سنوات که به آن سود تعلق گرفته ، یک حقوق مکفی هم دریافت نموده و دوران بازنشستگی را در رفاه بیشتر سپری نماید ، درباره تضمین باید در بیمه نامه ذینفع زمان حیات و فوت را بیمه شده قرار دهند که بیمه شده خیالش از تضمین راحت شود.