در حادثه ناشی از کار توسط
چند روز پیش به خواست کارفرما با موتورسیکلت شخصی به انبار رفتم و در راه برگشت تصادف کردم و 100 درصد راننده طرف مقابل مقصر بود و تمامی مدارک از جمله کروکی و نامه دکتر و پزشکی قانونی تکمیله و مبلغ دیه ای که پزشکی قانونی مشخص میکننه را بیمه شخص ثالث راننده مقصر بهم پرداخت میکنه. با وجود دریافت دیه از طرف مقصر آیا میتوانم از کارفرما طبق روال درخواست دیه و خسارت کنم؟
درضمن انگشتان پا و سه تا از مهره های و کمرم شکسته و کوفتگی و سوختگی شدید دارم
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
چون در حال ماموریت بوده اید میتولنید از کارفرمای خود شکایت کنید و مطالبه غرامت نقص عضو و از کار افتادگی نمایید.
گرفتن دیه از خودروی مقصر، ارتباطی با مسولیت کارفرما ندارد.