در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
2 پاسخ
قبل توسط (27,490 امتیاز)

بهترین پاسخ
روزهای کارکرد در شش ماه اول سال حداکثر 31 روز روز های کارکرد در شش ماه دوم سال حداکثر 30 روز روزهای کارکرد در اسفند ماه (بر استثناء سالهای کبیسه حداکثر 29 روز)
توسط
این خطا موقعی صادر می شو د که کاربر سعی دارد لیست همان ماه جاری را ارسال نماید که یا می بایست صبر کند تا ماه به اتمام برسد و یا تعداد روزهای کارکرد کمتر یا مساوی تاریخ آن روز باشد مثلا اگر تاریخ بیستم ماه باشد می تواند لیست آن ماه را در صورتیکه میزان کارکرد کمتر یا مساوی بیست روز باشد را رد نماید.