در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط
سلام. من یه خانم 35 ساله هستم که از طرف پدرم دفترچه بیمه بانک صادرات دارم و از خدمات درمانی بانک استفاده می کنم. اما در یک شرکت هم مشغول بکار هستم و بیمه تامین اجتماعی دارم ولیکن دفترچه ندارم و تا بحال از خدمان دفترچه تامین اجتماعی استفاده نکردم. آیا اینکه از دفترچه بانک صادرات استفاده می کنم منع قانونی دارد؟

2- در صورتی که ایراد قانونی دارد در چه شرایطی ی توانم از بیمه پزشکی بانک صادرات و دفترچه بیمه استفاده کنم؟

با سپاس فراوان
1 پاسخ
توسط (329,730 امتیاز)
سلام در حال حاضر خیر منع قانونی ندارد

بر اساس قانون شما می توانید فقط در یک صندوق بازنشستگی سابقه داشته باشید ولی می توانید از طریق تکفل از دفترچه بیمه دیگر صندوق ها استفاده نمایید