در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
باسلام و احترام

کارشناسان محترم،من چند سالی هست که بیمه بازنشستگی تامین اجتماعی در گروه مشاغل آزاد و بدون دفترچه بیمه را پرداخت میکنم و از طرفی بیمه درمانی بانک صادرات را که تحت تکفل پدرم هستم،دارم.

ولی بیمه بانک صادرات میگه اگه بیمه پرداز تامین اجتماعی باشید،دیگه نمیتونید از دفترچه درمانی بانک صادرات استفاده کنید

بنظر شما،مشکل رو چه جوری حل کنم؟
1 پاسخ
توسط (380 امتیاز)
با سلام شما میتونید از واحد تامین اجتماعی نامه ای بگیرید که بیمه پرداختی شما شامل هزینه درمان و دفترچه بیمه نمیشه و صرفا برای سابقه بیمه هست امیدوارم مشگلتون حل بشه