در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
با سلام من شرایط هر دو بیمه رو دارم فقط خواستم بدونم کدام بهتر است که آن را اقدام کنم .ممنون میشم راهنمایی کنید.
از نظر پرداخت حق بیمه.از نظر خدمات درمانی
آیا هر دو جز مشاغل آزاد است یعنی باید در خدمات درمانی مبلغی به عنوان فرانشیز واریز کنیم
بنده 10 سال سابقه تامین اجتماعی اجباری را دارم
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)

با سلام

هر کدام مزایای خاص خود را دارد و البته مشترکات زیادی دارند . از نظر پرداختی بیمه رانندگان بهتر است ولی از نظر مزایای کوتاه مدت  بیمه باغداری بهتر است و تقریبا تمامی مزایای بیمه اجباری را دارد .

با تشکر