در بیمه سلامت و بیمه خدمات درمانی توسط
خدمات بیمه سلامت بهتر است یا بیمه روستایی ؟
2 پاسخ
توسط
کلیه تعهداتی که در صندوق های مختلف برای ارائه خدمات بیمه شدگان داریم یکسان است. در بیمه روستاییان در حال حاضر نظام ارجاع حاکم است بنابراین فرد برای مراجعه و دریافت خدمات در شهر باید از کانال ارجاع این مسیر را طی کند. فعلا برای این افراد(کسانی که بیمه همگانی سلامت می شوند) مسیر ارجاع وجود ندارد.
توسط (5,680 امتیاز)
عملکرد این دو متفاوت است بیمه روستاییان و عشایر جزء بیمه های عمر محسوب میشود که مزایای بازنشستگی و مستمری بازماندگان و از کار افتادگی را دارا میشود در حالیکه بیمه سلامت در حوزه درمانی فعال است.