در بیمه سلامت و بیمه خدمات درمانی توسط
بیمه سلامت در سال اول رایگان است. سال دوم و سال های بعد نیز رایگان است؟
1 پاسخ
توسط
این به تصمیم دولت مربوط می شود موضوعی نیست که سازمان بیمه سلامت در آن ورود کنیم. در این مقطع دولت تصمیم گرفته که برای کسانی که محدودیت مالی برای بیمه داشتند، این محدودیت را در مرحله اول بردارد. تا همه از  مزایای بیمه سلامت برخوردار شوند. اینکه بعدا دولت تصمیم می گیرد که رایگان باشد و یا تنها برای گروهی رایگان باشد و برای گروه دیگری رایگان نباشد، اینها مسئله ای است که در حال حاضر اصلا نمی توان در مورد آن صحبت کرد و یا دید روشنی داشت. اما آن چه که مسلم است اینکه دولت سرانه بیمه سلامت یک ساله این افراد را تقبل کرده است و پرداخت می کند.