در بیمه بیکاری توسط
سلام بنده به دلیل مشکلم با کارفرما ایشون لفظی بنده رو اخراج کردن من برای آروم شدن اوضاع مدتی  از محل کار دور شدم و با واسطه و یا شخصا هر چه صحبت کردم موفق به جلب رضایت کارفرما برای برگشت به کار نشدم،این مدت بیشتر از یک ماه شد و الان که برای بیمه بیکاری اقدام کردم میخوان بفرستن شورا،چی بگم که مورد قبول این تاخیر باشه؟واقعا به بیمه بیکاری نیاز دارم
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
با سلام

تا 3 ماه در صورت داشتن عذر موجه امکان برقراری بیمه بیکاری وجود دارد

به نظرم همیشه راست گفتن بهترین گزینه هستش