در دیه و بیمه خودرو توسط
با سلام
در صورت تصادف منجر به جرح اگر مصدوم بدون اعلام در بیمارستان خصوصی از بیمه تامین اجتماعی و تکمیلی استفاده نماید می تواند در صورت شکایت از دیه بیمه اتومبیل ضارب هم استفاده کند ؟
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
در صورتی که مصدوم سوانح رانندگی توسط اورژانس به بیمارستان منتقل شود، هیچ گونه هزینه ای از مجروح نباید دریافت شود.

در صورتی که توسط آمبولانس یا وسیله نقلیه دیگری به بیمارستان (چه دولتی چه غیر دولتی ) منتقل شود، از بیمار هزینه درمان اخذ می شود و در صورت داشتن بیمه تکمیلی درمان، بیمه گر درمان تکمیلی متعهد پرداخت هزینه های درمانی می شود.

اگر از هزینه شخصی، هزینه های درمان پرداخت شود، قبل از بسته شدن پرونده خسارت و شکایت از ضارب، با ارائه فاکتور رسمی، از شرکت بیمه گر مطالبه گردد.

در صورتی که از بیمه تکمیلی استفاده شده باشد، نمیتوان از بیمه گر شخص ثالث خودروی مسبب حادثه، مطالبه نمود.