در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (330 امتیاز)
سلام معنی دعوت به کار کارگر چیست تو یه سایتی دیدم اگر کارفرما کارگر را دعوت به کار کند حقوق ایا بلاتکلیفی به او تعلق نمیگیره ممنون میشم در این باره توضیح بدید که بنده متوجه بشم
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.چنانچه مورد اختلاف درباره علت قطع رابطه کار باشد،و هر کدام از طرفین ادعا کنند ؛قطع رابطه از سوی طرف مقابل بوده است و این ادعا را ثابت کنند و تقاضای کارگر هم باز گشت بکار باشد،حق السعی ایام تعلیق به کارگر تعلق میگیرد.(در هر صورت با اثبات آن ادعا بر عهده مدعی میباشد.)