در قانون کار و قرارداد کار توسط
با سلام.بنده دو سال هست که در سازمان صدا و سیما به صورت برنامه ای(شیفتی) در قسمت پخش شبکه فعالیت می کنم اما به هیچ عنوان تا کنون بنده رو بیمه نکردن.برای شکایت از این سازمان باید چه کاری کنم؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.چنانچه قرارداد شما مشمول ق.ک میباشد،در اداره کار بابت حق بیمه طرح دعوی نمایید.ولی در صورتی که مشمول ق.ک نیستید در دیوان عدالت اداری شکایت کنید.