در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط
باسلام
من ۷ سال در آرایشگاه زنانه مشغول کارم اما بطور درصدی با صاحب اینجا کار کردم  اما اون من و بیمه نکرده و هیچ حق بیمه ای هم پراخت نکرده به من میخوام بدونم آیا اگر به بیمه اعلام کنم یا شکایت  به حق حقوق خودم میرسم
ممنون
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.چنانچه رابطه شما رابطه کارگری و کارفرمایی باشد،وبه شرط احراز آن در اداره کار میتوانید حق بیمه خود را احیا کنید.