در قانون کار و قرارداد کار توسط
باسلام
یک بازاریاب بیمه درصورتی که با یک نمایندگی کار کند و قرارداد کاری بصورت درصدی داشته باشد، آیا میتواند بعد از کارفرما شکایتی کند در رابطه که بیمه تامین اجتماعی نشده است؟
اگر جواب بله باشد، درچه صورت میتوان قراردادی تنظیم شود که کارفرما از این موضوع نگرانی نداشته باشد؟
باتشکر
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
بله رابطه بین بازاریاب و نماینده بیمه مشمول قانون کار میباشد و کلیه تعهدات طرفین نافذ و حاکم میباشد

 در صورت عدم تمایل به شمول قانون کار پیشنهاد قرارداد مشارکت مدنی به شما ارایه میگردد