در مفاصا حساب بیمه توسط
با سلام بهمن ماه 1392 خودروی نیسان یخچالدار با قرارداد اجاره به شرط تملیک از شرکت بازار گستر پگاه زیر مجموعه شرکت پگاه به منظور پخش محصولات لبنی دریافت نمودم لاکن در مرداد ماه 1395 قبل از اتمام قرارداد چهار ساله بعلت کمی درامد مجبور به فسخ قرارداد شدم لذا شرکت به منظور باز پرداخت ودیعه اولیه طی نامه ای به شعبه 6 تامین اجتماعی تهران اینجانب را جهت دریافت مفاصه حساب معرفی نموده که شعبه 6 بیش از هشتاد ملیون ریال جهت صدور مفاصه حساب مطالبه نموده واین در حالی است که شرکت پگاه کل کارمزد ناخالص طی این 30 ماه کارکرد اینجانب را 440ملیون ریال اعلام نموده و اذعان داشته 50درصد این مبلغ بعنوان اجاره خودرو کسر شده است و شرکت مبلغ 22ملیون ریال از مبلغ کارکرد را بعنوان 5درصد نزد خود نگه داشته لذا با عرض مراتب بالا با توجه به نامه اعلامی به تامین اجتماعی که درامد ماهیانه ناخالص اینجانب در حدود ماهی 7/200/000ریال منظور گردیده ایا با توجه به اینکه درامد ناخالص ماهیانه حتی کفاف مخارج خود را نمیداده چه برسد به استخدام کارگر وبیمه نمودن ان ایا راه کاری میباشد که مبلغ درخواستی تامین اجتماعی کسر یا بطور کل پرداخت نگردد با تشکر حسین جعفری
1 پاسخ
توسط (12,000 امتیاز)

سلام

طبق

"فصل دوم : طبقه بندی قراردادها

بخش سوم : حالات خاص قراردادهای غیر عمرانی

ب- قراردادهای خرید و فروش

۱-قراردادهای خرید و فروش اجناس ، مواد و تجهیزات که نیاز به انجام کار اضافی نباشد و موضوع قرارداد منحصراً خرید یا فروش باشد مشمول کسر حق بیمه نبوده و صدور مفاصاحساب بدون وصول حق بیمه بلامانع خواهد بود . همچنین در مورد قراردادهای اجاره انواع ماشین آلات و اتومبیل ، در صورتیکه بدون راننده باشد مطابق این بند عمل خواهد شد ."

یعنی اجاره خودرو خودش به تنهایی حق بیمه ای ندارد ولی شما قراردادی پیمانکاری به "منظور پخش محصولات لبنی"   با شرکت پگاه دارید که برای اون حق بیمه باید پرداخت کنید. البته متناسب با مبلغ قرارداد و.....

8 میلیون حق بیمه برای 44 میلیون کارکرد غیرواقعی است و باید اعتراض کنید