در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
اگر تغییر مکان دهیم میتوانیم از طریق شعبه های دیگر کارهای بیمه ای را انجام دهیم
2 پاسخ
توسط (20,960 امتیاز)
سلام و ارادت

برای واریزی حق بیمه از لینک اسمس و یا ارسال اعلام مبلغ سود واریزی مشارکت در منافع پرداخت نمایند از بانک سایت یا شماره کارت .

فقط برای تغییرات در بیمه نامه واریز و برداشت  اندوخته و یا درخواست وام به شعبه مراجعه کنید که میتوانید از طریق پست انجام دهید .در شرکت بیمه سامان به ایگونه هست . مریم ارفعی