در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (570 امتیاز)
تمامی پوششهای عمر بعد از اتمام دوره بیمه پردازی که بازنشسته شدیم،  برداشته میشود؟؟؟؟
یا در دوره مستمری بگیری هم تا آخر عمر ادامه دارد؟؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)

دوست عزیز سلام،وقت بخیر.

اگر مدت بیمه نامه شما به پایان برسد،این اتفاق قطعا خواهد افتاد مگر اینکه بیمه نامه شما ۳۰ ساله باشد و تا پایان بیمه نامه،سن شما از ۷۰ سال تجاوز ننماید.

در غیر اینصورت،در صورتیکه سلامتی شما تغییری نکرده باشد و مدیریت بیمه با ادامه بیمه نامه شما موافقت نماید،می توانید نسبت به عقد قرارداد جدید و ادامه آن با پوشش های بیمه ای امیدوار باشید

حتی در صورتی که بیمه نامه شما ادامه یابد،می توانید با دریافت ۹۰٪ از اندوخته بیمه نامه و برقراری مستمری،نسبت به ادامه بیمه نامه با پوشش ها اقدام نمایید.

با بیمه های عمر و تامین آتیه بیمه پاسارگاد،آرامش را به خود و خانواده محترمتان هدیه نمایید.

در صورت نیاز به مشاوره بیشتر،میتوانید همه روزه بجز جمعه ها از ساعت ۱۹/۳۰ الی۱۸/۰۰ تماس بگیرید.

انتخاب حق شماست.

موفق و پیروز باشید.