در بازنشستگی و مستمری توسط
بر اساس قانون جدید تامین اجتماعی سنوات 5 یا 2 سال آخر کدام مبنای حقوق بازنشستگی می باشد؟
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام در صورتی که 5 سال آخر خدمت شما به صورت بیمه اختیاری یا بیمه مشاغل آزاد پرداخت شده باشد فقط 2 سال آخر مد نظر می باشد و به هیج وجه 5 سال محاسبه نمی شود

در بیمه اجباری :

 ماده ۸۲ #برنامه_ششم_توسعه
برقراری مستمری بازنشستگان برای کلیه بیمه‌ شدگان صندوق‌های بازنشستگی ( اعم از کشوری، لشکری، تأمین اجتماعی و سایر صندوق‌های بازنشستگی دستگاه ها، نهادها و بانک ها) بر مبنای میانگین دو سال آخر دریافتی که دارای کسور بازنشستگی می‌باشد.

تبصره- رانندگان وسائط نقلیه سنگین بین شهری، راهداری و راهسازی که حداقل بیست و پنج سال سابقه پرداخت حق بیمه دارند می‌توانند متناسب با دریافت حقوق و متناسب با روزهای پرداخت حق بیمه و پنجاه و پنج سال سن، بازنشسته شوند.

⚠️❗️ پایگاه اطلاع رسانی دولت: روحانی دستور اجرای برنامه ششم توسعه را صادر کرده است (96/04/25) ❗️⚠️

 سازمان تامین اجتماعی: مستمری بازنشستگان براساس ۲ سال آخر بیمه پردازی تعیین شد

اطلاعات تکمیلی در :

شرایط بازنشستگی

نقدی بر روش محاسبه مستمری بازنشستگی در تامین اجتماعی