در سایر توسط
2 پاسخ
توسط (27,330 امتیاز)

با سلام

چه بیمه نامه ای و با چه شرایطی خریداری کرده اید؟

بیمه نامه های مسافرتی تحت شرایط سفر صادر میشوند و ممکن است با شرایط سفارت خانه ها همخوانی نداشته باشد. مثلا سفارت آلمان فقط بیمه نامه هایی که 50 هزار یورویی باشند را قبول میکند. و یا برای ترکیه فرقی ندارد شما چه تعهدی را خریداری کرده باشید. معمولا شرکت بیمه ای هم برای بعضی سفارت خانه مهم است.

لازم است برای پاسخ دقیق تر ، شرکت بیمه ای ، نوع تعهدات، منطقه تحت پوشش در بیمه نامه و نیز کشوری که قصد سفر به آن را دارید بفرمایید.

ممنونم. موفق باشید