در حادثه ناشی از کار توسط
یکی از اقوام در حین شستن چرخ گوشت در رستوران انگشتان یکی از دستان خود را از دست داد کار فرما او را بیمه نکرده بود بیمه یا دیه به او تعلق میگیرد
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام بیمه تامین اجتماعی دیه پرداخت نمی کند.

دیه توسط کارفرما پرداخت می شود اگر کارفرما خود را بیمه مسوولیت کرده باشد بیمه این دیه با توجه به بیمه نامه پرداخت می کند.

در ضمن کارگر می تواند در اداره کار طرح شکایت به خاطر بیمه نشدن نمایید و پس از طی مراحل و ریختن حق بیمه توسط کارفرما به بیمه تامین اجتماعی در صورت داشتن شرایط از مقرری از افتادگی با توجه به درصد از کار افتادگی استفاده نمایید

پیشنهاد می کنم پاسخ  سوالات زیر را مطالعه نمایید

کارفرما بیمم نکرده و هیچ مدرکی هم ندارم ؟

چگونه از کار افتادگی بگیریم ؟