در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط (110 امتیاز)
باسلام پدر اینجانب شصت وسه سال سن دارد وتوان کار کردن ندارد بدنش افت کرده نمیتونه کار کنه یه راهنمایی کنیدتا بتونم از کار افتادش کنه
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
درصورت داشتن بیمه و سابقه و ناتوانی و بیماری باید با مراجعه به شعبه اخذ مدارک و تایید توسط پزشک معالج و تعیین وقت در کمیسیون جهت معاینه و بررسی از کار افتادگی در صورت تایید توسط کمیسیون سازمان تامین اجتماعی به میزان 66 در صد مراحل اقدام اخذ کار افتادگی را میتوانید پی بگیرید