در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
بیمه عمری می خواهم که بر اساس حداقل قانون کار (مصوب تامین اجتماعی) مستمری را پرداخت کند و نه براساس درصدی از پرداختی ها .
یعنی می خواهم حق بیمه به اندازه حداقل حق بیمه تامین اجتماعی پرداخت کنم و بعد از 30 سال تا آخر عمر حقوق حداقل قانون کار (مربوط به آن زمان ) را بگیرم.
 آیا چنین بیمه عمری وجود دارد؟
3 پاسخ
توسط (6,000 امتیاز)
با درود دوست عزیز همانطوریکه درمان تکمیلی مکمل دفترچه درمانی هست بیمه عمر هم مکمل بازنشستگی تأمین اجتماعی میباشدو دو تعریف جداگانه دارد و همانطور که پرداخت خسارتشان در مدت قرار داد متفاوت است نحوه پرداخت مستمریشان هم متفاوت تعریف شده
مشاور تأمین آتیه