در سایر توسط
عرض سلام و خسته نباشید
شخص وام گیرنده فوت نموده بازماندگان از وجودبیمه عمرتسویه وام خبرنداشتن ازطرفی هم بعدفوت وام گیرنده نتوانسته اند که قسط های باقیمانده روپرداخت کنن ویکسال بعدمتوجه وجودهمچین بیمه ای شده اند حال که شخص وام گیرنده فوت نموده و وراث نتونسته اند قسطهای باقیمانده را پرداخت کنند بااینکه یک سال از فوت وام گیرنده میگذرد آیا بیمه وام را تسویه میکند
1 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
با درود
مهلت اقامه دعوی دو سال است
با توجه به اینکه زمان سپری شده یک سال میباشد لذا از نظر زمانی امکان پرداخت وجود دارد
به شرکت بیمه مراجعه فرمایید