در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام

هفت سال پيش براي دو فرزندم بيمه سرمايه گذاري خريداري كردم، بيمه گذار خودم هستم و فرزندان بيمه شده هستند ( متاسفانه كارگزار بيمه راهنمايي نكرد ، يا اينكه خودش هم بلد نبود ) ، سوْالم اينه: ميدونم كه بيمه شده را نمي شود عوض كرد، آيا مي تونم فرزندانم را بعنوان بيمه گذار هم تعريف كنم ؟ يعني اينكه هم بيمه شده خودشون باشند و هم بيمه گذار؟

ممنون ميشم راهنمايي كنيد
2 پاسخ
توسط (13,980 امتیاز)
باسلام

اگر سنشان بالاي ١٥ سال شده باشد، مشكلي ندارد، بايد فرم هاي درخواستش رو پر كنيد و امتياز بيمه نامه را به نام فرزندانتان بزنيد.