در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
خانومی با شرایط 42 سال سن و 18 سال سابقه بیمه می تواند بازنسته شود ؟
1 پاسخ
توسط

خیر با این شرایط سن وسابقه شما نمی توانید بازنشسته شوید ولی مطابق تبصره 4 ماده 76 زنان کارگر با داشتن 20 سابقه کار و42 سال سن به شرط پرداخت  حق بیمه  با 20 روز حقوق می توانند بازنشسته شوند. ولی در هنگام تقاضای بازنشستگی باید بیمه اجباری باشید

جهت کسب اطلاعات بیشتر مقاله زیر را مطالعه کنید

شرایط بازنشستگی