در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
با سلام
من در کارگاهی مشغول به کار هستم و بیمه کامل برای من واریز می شود.
به تازگی در جای دیگری به صورت ساعتی مشغول شده ام. در اینجا می گویند ما باید شمارا بیمه کنیم و من این بیمه را نمیخواهم چون شرکت اول می گوید اگر در جای دیگری برای من بیمه رد شود دیگر شرکت اول من را بیمه نخواهد کرد.
من میدانم که اشکالی ندارد که دوشرکت برای من بیمه رد کنند.
ولی می خواهم بدانم آیا شرکت اول می تواند از بیمه استعلام بگیرد و متوجه شود که از دو کارگاه برای من بیمه رد می شود؟؟؟

آیا راهی هست که شرکت دوم من را بیمه نکند؟؟؟ چون من این بیمه را نمی خواهم؟؟؟

با تشکر
1 پاسخ
توسط
سلام
بله شرکتی که در آن اشتغال دارید می تواند سوابق شما را از تامین اجتماعی استعلام کند.
یا به روش ساده تر با مشخصات هویتی شما وارد سامانه شود و سوابق را روی سایت تامین اجتماعی ببیند

راهی نیست! بیمه اجباری؛ اجبار است و این شرکت ها اگر اقدام به پرداخت بیمه ننمایند در حسابرسی های سازمان تامین اجتماعی بدهکار می شوند