در دیه و بیمه خودرو توسط (110 امتیاز)
در قانون جدید آیا به راننده مقصر که دچار شکستگی بینی و بخیه در لب و کبودی پا و شکست تاج دو عدد دندان جلویی شده دیه شامل میشود.اگر بله مراحل آن را بیان کنید.بیمه نامه هم  تاریخ شروعش مال برج ۷سال ۹۵ میباشد.تاریخ تصادف هم برج ۸ سال ۹۵  میباشد
در بیمه برای راننده ۱۹۰میلیون برای راننده نوشته.
2 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با عرض سلام

بله در صورتی که بیمه شما از ۲۹ خرداد به اینور تمدید شده باشد شامل دیه خواهید شد

و در بیمه  نامه های جدید خود راننده  با بیمه سرنشین حساب میشه و در قالب مسبب حادثه بیان خواهد شد

که در اینصورت بیمه موظف به پرداخت خسارات جزئ هم به راننده مقصر خواهد بود

مراحلش هم

خب مثل تمام تصادفات دیکه میرین پزشکی قانونی اول بعدش به مرکز بیمه مراجعه میکنید

و اونجا اعلام تصادف میکنید

و خب دیکه. مراحل قضایی که باید طی بشه

 در صورتی که در هر یک از مراحل دچار مشکل شدین یا نیاز به پیگیری حقوقی پروندتون بودیم ما در خدمتیم